De Klussenier Jan Hartendorf
De Klussenier Jan Hartendorf

Schependomlaan 4
6542 RM Nijmegen

Dien uw offerte-aanvraag in   

024 377 73 61
06 4831 9516
j.hartendorf@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 52156974

Even voorstellen

Mijn naam is Jan Hartendorf en samen met mijn vrouw Maaike en onze 2 dochters woon ik in Nijmegen. Voor deze omgeving ben ik als Klussenier beschikbaar voor alle klussen en verbouwingen in en om het huis.

Ik ben geboren en getogen in Nijmegen en nagenoeg mijn hele familie woont nog steeds in deze stad. Na mijn opleiding LTS elektrotechniek ben ik gaan werken voor verschillende bouw- en installatiebedrijven. Een groot gedeelte van mijn werkervaring heb ik bij 3 werkgevers opgedaan waarvan ik bij één werkgever zelfs 24 jaar werkzaam ben geweest. Ik heb in loondienst veel voor particulieren klanten gewerkt. Hierdoor weet ik dat overleggen met de klant, duidelijkheid en betrouwbaarheid erg belangrijk zijn voor de klant. In mijn vrije tijd nam ik regelmatig klussen aan van vrienden en bekenden. Dit heeft mij nog veelzijdiger gemaakt waardoor ik nu inzetbaar ben voor veel verschillende werkzaamheden.

Eén van mijn specialiteiten is installatiewerk. Maar u kunt ook prima bij mij terecht voor een compleet nieuwe badkamer, elektrawerk, het plaatsen van een keuken, levering en vervanging van keukenapparatuur, of voor het plaatsen van een dakraam of dakkapel. Ook voor renovatie en onderhoud aan uw huis kunt u mij inschakelen. Wanneer u een verbouwing gepland heeft, adviseer ik u graag over de mogelijkheden. Door het netwerk van meer dan 200 Klusseniers is het ook mogelijk een complete verbouwing bij mij neer te leggen. Waar nodig schakel ik de hulp in van mijn collega Klusseniers. Ik blijf wel het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor een professionele oplevering. Daarnaast ontvangt u op geleverde werkzaamheden 12 maanden garantie.

Heeft u een verbouwing gepland, of een reparatie die uitgevoerd moet worden? Via bovenstaande gegevens kunt u contact met mij opnemen. Ook kunt u direct een klus indienen, ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. U ontvangt van mij vooraf een vrijblijvende offerte, ik reken geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie op door mij geleverde werkzaamheden.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...